Over Michael Brunek Fotografie

mij

Fotografie is voor mij meer dan enkel het vastleggen van een tijdstip in een tweedimensionaal beeld. Ik heb daarin een duidelijke visie. Juist omdat een foto een momentopname is, heeft het een veel sterkere betekenis. Het legt bijna altijd iets vast wat niet meer terugkomt. In de huidige tijd, waarin bijna iedereen altijd een camera(telefoon) bij zich heeft, worden foto's gemaakt als water, alsof ze niets kosten. Dit lijkt de waarde van een foto te verlagen. Ik denk echter juist het tegendeel. Goede, professionele foto's worden juist schaarser en meer waardevol, doordat de hoeveelheid gemaakte 'normale' foto's exponentieel blijft toenemen. De twee reden waarom professionele foto's telkens waardevoller worden, is omdat het leven telkens sneller gaat. Door fotografie uit handen te geven aan een professionele fotograaf, kun je je eigen tijd beter gebruiken, en ben je voor het leven verzekerd van excellente foto's.

Puur als hobby ben ik enkele jaren geleden met fotografie begonnen. Als nieuwsgierig en leergierig persoon, leerde ik mij snel de basis aan. Toen ik enkele jaren later de kans kreeg om betaalde opdrachten uit te voeren, greep ik die met beide handen aan. Tijdens die periode ontwikkelde ik mij als reportagefotograaf. De laatste jaren ben ik geprofessionaliseerd, en verbreed ik mij in andere aspecten van fotografie. Dit alles loopt naast mijn studies Farmacie en Drug Innovation, bijbaan als Teamleider bij Albert Heijn, en enkele enthousiaste hobby's die ik heb. Mijn voornaamste opdrachtgevers zijn: Universiteit Utrecht, SustainableMotion, SSH en Hans Geveling.

In mijn rol als fotograaf streef ik naar duurzame relaties met klanten. Service en kwaliteit staan bovenaan bij mij. Indien je interesse hebt om mij in te huren, schroom dan niet een mailtje te sturen of te bellen. Ik sta altijd klaar om je te woord te staan en de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact

Mail naar ln.eifargotof-b-m@leahcim, bel op 06-53138564 of ga naar de Facebookpagina.
Michael Brunek Fotografie is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63457016.